Kampanjnytt — Allmännyttans energisparkampanj —

Spela energispelet – nu även på Ipad

Du har väl testat vårt roliga och lärorika spel Energiarbetarna? Du spelar det här på vår kampanjsajt och från och med nu kan du även spela det på din Ipad. Spelet riktar sig till barn mellan 8-12 år men passar alla som har barnasinnet kvar och som tycker det är kul att tävla med sig själva i enkla spel. Dessutom lär du dig nya saker och får tips på hur du själv kan spara energi i ditt eget hem. Så surfa in redan idag och träffa våra energiarbetare So, Andrei och Harry.

Energiarbetarna utspelar sig i en påhittad värld där So, Andrei och Harry är våra hjältemodiga kämpar som dag och natt sliter för att energin ska räcka i vårt hus. I spelet kan du hjälpa dem och samla poäng, till exempel genom att leda varmvatten i rätt rör. Du kan också få poäng för uppdrag som du gör utanför spelets värld till exempel att under en vecka släcka lampan när du går ut ur ett rum eller rapportera om kranar som står och droppar.

Spelet klickar du igång enklast här på kampanjsajten om du sitter vid din dator. Men nu kan du även spela det på din surfplatta om du har en Ipad.

Gör så här för att spela det på din Ipad:

• Gå till App store och sök upp ”Energiarbetarna”

• Installera den kostnadsfria applikationen

• Börja spela!