Kampanjnytt — Allmännyttans energisparkampanj —

Tävla med finurliga tips på hur vi kan spara vatten

Uppsalahem bjuder in till tävling och efterlyser finurliga och kreativa vattenspartips. Första pris är en övernattning för familjen på Yasuragi kids. De inlämnade bidragen kommer att visas upp på Biotopia som är ett museum med experimentverkstad och dit är alla också välkomna den 2-3/3 för att göra vattenexperiment, pyssla, gå tipspromenad med mera. Då finns det också möjlighet att göra ett tävlingsbidrag på plats och lämna in.

Har du några kreativa och finurliga tips på hur vi tillsammans kan spara mer vatten? Skicka in ditt bästa förslag till oss så har du chansen att vinna en övernattning för hela familjen på Yasuragi i Hasseludden.

Använd din fantasi och rita, fota, måla, skriv eller bygg. På www.uppsalahem.se kan du se ett urval av bidragen och där kommer vi också berätta hur det går i vår jakt på sparade vattendroppar.

Så här tävlar du:

Skicka ditt tips till energitips@uppsalahem.se. Du kan också lämna ditt bidrag i Uppsalahems Bobutik fram till den 27 feb. Eller så kan du komma till Biotopia den 2–3 mars och pyssla fram ditt bidrag på plats.

Prisutdelningen sker den 3 mars kl. 12.00 på Biotopia.

 

Tävlingspriser

1. En övernattning på Yasuragi Hasseludden för hela familjen

(Paketet Yasuragi Kids innefattar 2 vuxna + 2 barn under 13 år värde cirka 4 200 kr under veckorna 9,14, samt under sommarlovet 20 juni–18 augusti)

2. Handdukspaket från Himla, värde ca 800 kr

3. Kolsyremaskin, värde ca 600 kr